ПО ТЪМНИ ДОБИ: Сакатлък с щерката на Гала - Мари се преби на жълтите павета...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПО ТЪМНИ ДОБИ: Сакатлък с щерката на Гала - Мари се преби на жълтите павета...

50844
на 24.01.2020
 ПО ТЪМНИ ДОБИ: Сакатлък с щерката на Гала - Мари се преби на жълтите павета...
Автор:   ПИК

Страшен карък преследва щерката на Гала - Мари Будева. След като гаджето й Константин пострада лошо и повече от месец се придвижва с шина на крака и патерици, сега и красивата наследничка на тв водещата преживя нелеп инцедент, научи ПИК.

препоръчано

Преди няколко вечери Мари била поканен на парти в един от столичните нощни клубове. Будева прекарала няколко часа в приготовления пред огледалото. Мари блести с натурална красота, но въпреки това приложила всичките си умения в макиажа, а като добавим и прицеската, се превърнала в истинска модна принцеса.

На метри, преди да прекрачи прака на заведението обаче, наследничката на Гала се спънала и се ударила лошо.

"Гримирах се и се накъдрих. Стигнах в центъра, слязох от колата и на първата крачка се пребих", изплака Мари.

За щастие успяла да стане и със задоволство установила, че поне няма фрактури по крайниците си. Нелипия инцидент не успял да помрачи настроението на Мари и тя все пак уважила домакина на партито.

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това