По 120 лв. на ден заработва Дядо Коледа

ТОП НОВИНАТА

По 120 лв. на ден заработва Дядо Коледа

5644
на 09.12.2012
По 120 лв. на ден заработва Дядо Коледа
Автор:   Явор Белчев

Безработни актьори в образа на най-добрия старец

По 120 лева прибира Дядо Коледа да забавлява децата в мола. Срещу 30 лева на час търговски центрове наемат студенти и нереализирани актьори, за да играят добрия старец, пише "Телеграф". Работата се плаща на час, но колкото повече часове е ангажиран "дядото", толкова по-малка е надницата. Така при 4-часов работен дом човекът, който трябва да повтаря "хо-хо-хо" до припадък, ще вземе 120 лева, но ако е там за пълен работен ден, му се полагат 15о лева. Освен добрия старец моловете ангажират и присъствието на Снежанка, джуджета, дори и непознати за повечето герои като Снежния крал и неговата кралица. Ако пък желаем да си повикаме Снежанка и Дядо Коледа в офиса това удоволствие би ни струвало 50 лева. Офертата вече е обявена на един от многото колективни сайтове, като тарифата е намалена от 130 лева. Двамата герои посещават фирмите за около 40 минути, като през това време раздават коледни или новогодишни късмети на трудещите се.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК