По 20 години затвор за изроди, изнасилили и убили жена

Темида

По 20 години затвор за изроди, изнасилили и убили жена

3118
на 25.02.2021
По 20 години затвор за изроди, изнасилили и убили жена
Автор:   ПИК

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Хасково са осъдени двама мъже на по 20 години затвор за блудство, изнасилване и убийство на 54-годишна жена. Присъдите на  А.Д., на 20 г., и А.А., на 23 г., за това, че на 15/16.03.2019 г.,  в гр. Харманли, в съучастие като съизвършители, умишлено умъртвили 54-годишна жена, като деянието е извършено по отношение на лице в безпомощно състояние и с особена жестокост. Както и за това, че на същото дата и място, в съучастие като съизвършители, извършили действия с цел да възбудят и удовлетворят полово желание без съвкупление по отношение на същата жена, като деянието е извършено, чрез употреба на сила и чрез използване на безпомощното състояние на пострадалата -престъпление  по чл.150 ал.1 пр.1 и 2 вр. чл.20 ал.2 от Наказателния кодекс, и за изнасилване на пострадалата жена - престъпление по чл. 152 ал. 3 т.1 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

препоръчано

Окръжен съд – Хасково наложи на А.Д. и на А.А. наказания от по 20 години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим, за всеки едни от тях.

Двамата подсъдими се признаха за виновни. Съдът уважи предявени граждански искове от наследниците на пострадалата жена.

Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

Сподели:
Бомба x
Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото Какво да правим, за да постигнем перфектно тяло за лятото
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това