ПП отсвири ДСБ за кабинет

Акценти

ПП отсвири ДСБ за кабинет

288736
на 07.07.2024
ПП отсвири ДСБ за кабинет
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мераците на ДСБ за кабинет с третия мандат, завоалиран от хората на Атанас Атанасов, като “технически кабинет“, бяха посечени.

препоръчано

Коалицията ППДБ, част от която са и двете формации, пък се разтресе след решението на "Промяната“, а именно - да не подкрепя никакъв мандат за сформиране на редовен кабинет в рамките на 50-ото Народно събрание.

Позицията на ПП след края на Националния съвет на партията, беше разпространена във Фейсбук: 

След като ГЕРБ се провалиха със съставянето на правителство за седми път, сега отговорността е на втората политическа сила.

Продължаваме Промяната заедно с Демократична България единствени успяха да формират не едно, а две редовни правителства през последните три години.

В 50-то Народно събрание не виждаме условия за формиране на проевропейско, антикорупционно правителство и потвърждаваме, че ще бъдем конструктивна опозиция.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК