Правят буферен паркинг заради огромните опашки от тирове във Видин

Региони

Правят буферен паркинг заради огромните опашки от тирове във Видин

2941
на 14.10.2021
Правят буферен паркинг заради огромните опашки от тирове във Видин
Автор:   ПИК

Във Видин ще бъде обособен буферен паркинг, в района на Северна промишлена зона, заради образувалите се километрични колони от тежкотоварни автомобили към "Дунав мост 2".

препоръчано

Идеята е предложена на работна среща в сряда при областния управите Огнян Асенов във връзка с образуването на опашки от тежкотоварни автомобили по Околовръстния път на Видин, в посока ГКПП "Дунав мост 2", съобщиха от областна администрация.

Ще бъде потърсено съдействие от Националния координационен център за безопасност на движението по пътищата към Главната дирекция "Национална полиция". Целта е да бъде въведена организация на трафика на тежкотоварните автомобили в буферни зони в областите София, Враца и Монтана.

От името на областния управител Огнян Асенов ще бъдат изпратени писма до областните управители на София-област, Враца и Монтана, както и до ГДНП.

Сподели:
Бомба x
Домашни средства срещу косопад Домашни средства срещу косопад
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това