Вход
София
Времето в София 11 o C

Празникът на книгата днес е в книжарница "Милениум" - 20% отстъпка за всички литературни шедьоври!

Празникът на книгата днес е в книжарница "Милениум" - 20% отстъпка за всички литературни шедьоври!

на 23.04.2020
45774
0
Празникът на книгата днес е в книжарница "Милениум" - 20% отстъпка за всички литературни шедьоври!
Автор: ПИК
23.04.2020
0
45774

Днес всички по земното кълбо отбелязваме Международния ден на книгата и авторското право. За прекрасния празник книжарница "Милениум" прави невероятен подарък на клиентите си - всички заглавия ще се продават на място с отстъпка от 20%!

През целия ден днес може да намерите любимите си литературни шедьоври от едноименното издателство в книжарница „Милениум” на столичната улица „Цар Иван Шишман” 18. 

Специална изненада е и юбилейният том „Събрано“, посветен на 100-годишнината от рождението на големия поет Валери Петров, който също ще бъде с 20% отстъпка. Най-новият литературен хит е на книжния пазар от вчера и вече се превръща в едно от най-търсените заглавия. 

С намаление може да се сдобиете и с другите най-актуални заглавия от каталога на издателството, които влизат в настоящия топ 5: 

„Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, съвети и рецепти“, Яна Борисова. Родена като Стойна Димитрова, но получила прозвището Преподобна заради смирения си и скромен начин на живот, ясновидката ослепява още като дете, подобно на Ванга, и тогава у нея се отключва способността да вижда в бъдещето и да лекува болни. През годините помага на стотици хора безвъзмездно, а на гроба й продължават да се случват чудеса. Книгата разкрива любопитни сведения за обвитата в мистерии биография на Преподобна Стойна, разказва за невероятните чудеса, с които помагала на хората и предлага билковите и рецепти, церящи повече от 70 болести.

 „Хитлер и Сталин. Успоредни животописи, том 2”, Алън Бълок. В монументалния труд някогашният асистент на Чърчил и заместник-ректор на университета в Оксфорд изследва Втората световна война и последиците от нея през призмата на Хитлер и Сталин, които хвърлят Европа в унищожителна битка за власт и надмощие. Гледните точки, плановете и действията на двамата диктатори са подложени на подробно сравнение, като така четивото представя много по-цялостен и завършен облик на жестоката война от този, който е публикуван в учебниците. Книгата показва истинското лице на тиранията и стремежа за налагане на световна политическа хегемония.

 „Хитлер и Сталин. Успоредни животописи, том 1“, Алън Бълок. Мащабно изследване, което прави паралел между биографиите на две от най-значимите исторически фигури на 20. век. Авторът прави обзор на житейските пътища на двамата диктатори, възхода им към абсолютната власт и по-нататъшните им действия, развитието на идеите им и отражението им върху събитията в световен мащаб. Едновременно с това търси генезиса на тиранията и принципите на силовата политика.

„Цар Теодор Светослав от рода Тертер (1301-1322)“, Веселин Игнатов.  Историческо изследване, посветено на цар Светослав Тертер – крупна, но малко позната фигура от българското Средновековие. По време на управлението си той постига невъзможното в усложнена политическа обстановка - съумява да прекрати боричканията сред аристокрацията, да неутрализира монголотатарската опасност, да преодолее византийското вмешателство и да укрепи държавата, като най-вече осигурява 15-годишен мир, увенчан с мощен стопански и културен възход. В книгата са представени малко известни исторически факти от живота на държавника, подредени хронологично – произход на личността му, ранните години от живота му, период на управление.

 „Сезонът на изчезналите“, Дот Хъчисън. След като от привидно спокоен квартал изчезва осемгодишно момиченце, екип агенти от ФБР тръгват по петите на страховит убиец, който пази зловеща тайна. Докато разплитат загадката на самоличността му, агентите трябва да се борят и със своите душевни травми и терзания.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34715
архив

- Давате ли кредити срещу честна дума?- Няма проблем.- А ако не ги върна?- Ще ви е срам, като се явите пред Всевишния. - Кога ли ще бъде това… - Ами ако не си платите до пето число на месеца, след шести някъде…

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
Тези зодии се влюбват сляпо
x