BG EN

Празничен специалитет

Читателски рецепти

Празничен специалитет

9896
на 23.11.2012
Празничен специалитет
От Снежана Пройчева Необходими продукти: 1,5 кг свински пържоли 300 г топено сирене 400 г мариновани гъби 6-7 кисели краставички сол черен пипер дафинов лист Начин на приготвяне: Начуканите пържоли се посоляват със сол и черен пипер. В предварително намазнена йенска тенджера нареждаме един ред пържоли една до друга. Върху тях подреждаме част от нарязаното на колелца топено сирене, малко гъби и нарязани по дължина кисели краставички. Всичко се повтаря, докато свършат продуктите. Отгоре слагаме 2-3 дафинови листа. Заливаме с вода почти да покрие ястието, завиваме с фолио. Печем на 250 градуса, като малко преди да го извадим, махаме фолиото.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 11 декември: Девата да не си и помисля за пътуване през граници, Козирогът го дебне КАТ САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 11 декември: Девата да не си и помисля за пътуване през граници, Козирогът го дебне КАТ
ПИК TV x
ТОТАЛЕН ШОК! Ивайло Мирчев се закани да реже главата на министъра на енергетиката (ВИДЕО) ТОТАЛЕН ШОК! Ивайло Мирчев се закани да реже главата на министъра на енергетиката (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
горещо
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК