Пращат на съд джебчии, ограбили възрастен мъж в автобус

Темида

Пращат на съд джебчии, ограбили възрастен мъж в автобус

2027
на 15.09.2021
Пращат на съд джебчии, ограбили възрастен мъж в автобус
Автор:   ПИК

Районна прокуратура – Пловдив, предаде на съд двама обвиняеми за кражба на пари от 77-годишен мъж в автобус.

препоръчано

Обвинителният акт е спрямо К.Р., на  51 г., и Г.В., на  43 г., за това, че на 7 май 2020 година в Пловдив, след предварително сговаряне, чрез използване на специален начин и при условията на опасен рецидив, са отнели чужди движими вещи - пари в размер на 1000 лева, от владението на 77-годишен мъж без неговото съгласие с намерение противозаконно да ги присвоят – престъпление по чл. 196 ал.1 т.2 вр. чл. 195 ал. 1 вр. чл. 194 вр. чл. 29 от Наказателния кодекс.

На 7 май 2020 г., около 13 часа, двама обвиняеми се срещнали в Пловдив и решили да извършат кражба, за да си набавят пари. Те се качили в автобус от градския транспорт, като застанали на една от вратите, така че всички пътници минавали между тях. На спирка в централната част на града в автобуса влязъл 77-годишният пострадал мъж. Той също минал между двамата. През това време Г.В. измъкнал портфейла от задния джоб на панталона му и го подал на К.Р., който извадил парите и хвърлил портмонето между седалките. Двамата слезли на следващата спирка. По-късно пострадалият установил липсата на портфейла. Той подал жалба за извършената кражба в Районна прокуратура-Пловдив.

Двамата извършители са били установени, а отнетата сума е възстановена. Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи заседание по делото.

Сподели:
Бомба x
Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка Ето ги признаците, по които да познаете дали сте приоритет, или просто забежка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат Екогласност: Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Емил Георгиев разкри как Петков и Василев опитвали да превземат "Екогласност": Искаха да сме им мандатоносител срещу места в листите, признаха, че е президентски проект (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 323
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това