Пращат на съд мъж за закана за убийство и клане с нож на жена

Темида

Пращат на съд мъж за закана за убийство и клане с нож на жена

8520
на 19.08.2021
Пращат на съд мъж за закана за убийство и клане с нож на жена
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство срещу мъж, заканил се с убийство и причинил средна телесна повреда.

препоръчано

На 17 август около 21,30 часа в София, жк "Люлин", обвиняемият Б.Г. се заканил с убийство на К.Д. с думите: „Ще ти нарежа лицето на парчета“, държейки кухненски нож в ръката си, с който причинил на К.Д. средна телесна повреда, като го забил в левия й крак.

В хода на разследването са събрани доказателства, че деянието е извършено от Б.Г., на 32 години. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност и му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 144, ал.3, вр. ал.1 от НК и чл. 129, ал.2, вр. ал.1 от НК.

Предвид високата обществена опасност на деянието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа.

Предстои утре, 20.08.2021 г., да бъде внесено искане в съда за разглеждане на делото за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК