Пращат на съд сводник на непълнолетна проститутка

Темида

Пращат на съд сводник на непълнолетна проститутка

2798
на 02.03.2021
Пращат на съд сводник на непълнолетна проститутка
Автор:   ПИК

Софийска районна прокуратура предаде на съд обвиняем за склоняване към проституция.

препоръчано

Материалите са  спрямо обвиняемия А. И., на 22 г., за това, че склонявал лице ненавършило 18 години - В. А., към проституция като деянието е извършено с користна цел - престъпление по чл. 155, ал. 5, т. 2, вр. ал. 3, вр. ал. 1 от НК.

В. А. се познавала с обвиняемия А. И. Тя пристигнала в София през 2017 г. и се свързала с обвиняемия, а впоследствие заживяла в дома му в жк „Христо Ботев“. А. И. знаел, че В. А. не била навършила 18 години, както и че в миналото тя е проституирала.

В разговор между двамата, проведен след 24.11.2017 г., А. И. предложил на В. А. да осъществява полови контакти с мъже срещу заплащане. Той ѝ обещал, че ще ѝ съдейства с намирането на клиенти и организирането на дейността и така я убедил да се съгласи да проституира. След това А. И. ѝ осигурил телефон, с който да се свързва с клиентите си, направил ѝ снимки, които качил в обява в сайт. Той намирал мъже, с които тя осъществявала полови контакти срещу заплащане. Така В. А. осъществила съвкупления и блудствени действия с неустановени по делото мъже, като А. И. прибирал всички получени парични суми от клиентите ѝ.

След известно време В. А. решила да спре да извършва тази дейност, но А. И. не бил съгласен с това и ѝ нанесъл побой, за да я мотивира да промени решението си. Впоследствие той настанил В. А. в друг апартамент в София, където тя продължила да проституира. Междувременно в полицията постъпила информация за дейността на В. А. На 07.03.2018 г. било извършено претърсване и изземване в жилището, където се намирала В. А., като тя била изведена от там, а обвиняемият бил задържан от полицейските служители.

Предстои наказателното производство срещу обвиняемият А. И. да продължи в Софийски районен съд.

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Зъболекарите празнуват - честваме техния покровител свети Антипа ПРАЗНИК: Зъболекарите празнуват - честваме техния покровител свети Антипа
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 28
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това