Пребитият шофьор на линейка: Притеснявам се за живота си

Крими

Пребитият шофьор на линейка: Притеснявам се за живота си

8991
на 18.04.2023
Пребитият шофьор на линейка: Притеснявам се за живота си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Фрапираща агресия над спешни медици през празничните дни. Шофьор на линейка е пребит от роднини на дете, пострадало леко при катастрофа край Руен. 

препоръчано

Спешният екип е пристигнал, за да окаже първа помощ. За нападението са задържани шестима мъже.

"Изведнъж тълпата скочи върху мен, не можах да разбера какво се случи. Защо съм му помагал на момчето?", разказа пред Би Ти Ви шофьорът на линейката Реждеб Кадир.

"Предимно имах рани на главата, имам травма на главата и по лицето. Те последователно дойдоха за нула време, дойдоха с викове крясъци, не можахме да разберем даже какво се случваше, при условие че няма нищо, разбирате ли. Само едни материални щети, дето се вика - една каруца и една кола дето видях, че бронята само е паднала, друго нищо", каза той.

"Все още съм в паника, с две думи и съм притеснен за живота си", добави Кадир.

"Нанасяни удари в областта на главата само, по снимките още се уточнява дали има счупвания, но до момента нямаме данни за фрактура на черепни кости. В момента е в задоволително състояние, той е постъпил с диагноза сътресение на мозъка", каза началникът на Отделение по неврохирургия, УМБАЛ-Бургас д-р Стефан Шишков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК