Пребиха и ограбиха дъщерята на Алек Болдуин

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Пребиха и ограбиха дъщерята на Алек Болдуин

13663
на 24.08.2020
Пребиха и ограбиха дъщерята на Алек Болдуин
Автор:   ПИК

Айрланд – дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, разкри, че е станала жертва на нападение. 24-годишната звездна наследница е била ограбена и пребита на паркинг през уикенда. За това свидетелства и нейна снимка с видима синина на лицето. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

По думите на Айрланд, тя е била нападната от жена, която е била във видимо нетрезво състояние и е изглеждала отчаяна за пари. „Удари ме в лицето и взе вещите ми, след което избяга с кола, а съпругът й изчезна. Полицаите ми казаха, че това се случва често, защото хората са отчаяни сега заради коронавируса и нямат работа“, написа моделът в социалните мрежи. Айрланд предупреди последователите си да бъдат внимателни и да се грижат за своите познати, които са изпаднали в затруднение вследствие на кризата. В отговор пък нейни приятели я посъветваха да започне уроци по кунг фу.

Припомняме, че Айрланд е най-голямата дъщеря на Болдуин. След това актьорът има още четирима наследници, всички от които са от настоящата му съпруга Хилария. Към момента тя е бременна и с петото им общо дете.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК