Пребиха и ограбиха мъж след спречкване в заведение в Перник

Крими

Пребиха и ограбиха мъж след спречкване в заведение в Перник

15849
преди 5 часа
Пребиха и ограбиха мъж след спречкване в заведение в Перник
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пребиха и ограбиха 54-годишен мъж в дома му след спречкване в заведение, случаят е от Перник.

препоръчано

Органите на реда са информирани, но близките му искат да дадат гласност тъй като, по думите на мъжа, извършителите били повече от 10 и семейството се опасява някой от тях да не остане ненаказан, предава Нова телевизия.

"Към 19,30 ч баща ми се прибира от работа, съседи го виждат и го канят в близкото кафене. Там имало пиян клиент, който започва да повишава тон. Баща ми му прави забележка. Оттам се стига до спречкване. Баща ми решава, че няма да се разправя и си тръгнал", разказва в ефира Асен Асенов, синът на пребития мъж.

По думите му след това мъжът събрал група и отишли в дома му, бият го и изпочупват всичко.

Идва полиция и става ясно, че има липса на пари и злато. Откраднали са около 10 хиляди лева и златни накити за 7 хиляди лева.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
ПИК ТV! Бойко с шокиращ разказ: Чух оня негодник как каза по телефона: Искам Борисов с белезници да го изведете (ВИДЕО) ПИК ТV! Бойко с шокиращ разказ: Чух оня негодник как каза по телефона: "Искам Борисов с белезници да го изведете" (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК