Превозвачите с лозунги срещу Радев и Свиленски: Сивата икономика ли подкрепяте? (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

Превозвачите с лозунги срещу Радев и Свиленски: Сивата икономика ли подкрепяте? (СНИМКИ)

60938
на 25.11.2020
Превозвачите с лозунги срещу Радев и Свиленски: Сивата икономика ли подкрепяте? (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Бесни на Румен Радев са хиляди заети в транспортния бранш в страната, които излязоха днес по улиците на София и задръстиха града. Както ПИК съобщи, превозвачите блокираха центъра на София с автобуси и таксита, заемайки позиции по главните пътни артерии на столицата и жълтите павета пред президенството.

препоръчано

Те изригнаха с остри думи срещу Румен Радев, заради чието вето не бе спряна сивата икономика в сектора. Хората от бранша го обнивяват, че подкрепя незаконните дейности.

"Г-н Радев, симата икономика ли подкрепяте? Искаме законност, а не политика", написаха превозвачите и на огромни плакати по автобусите си. Гневът им е насочен и срещу първия мъж на настоящата съпруга на Радев - депутатът от БСП Георги Свиленски, който най-ревностно бранеше ветото на президента в парламента. От банша питат Свиленски защо днес над 100 общини са без обществен транспорт и хиляди хора за блокирани, без възможност да стигнат до работните си места. 

Виновникът за блокадата, която ще продължи до обяд, е неадекватният президент. Безделникът от "Дондуков" 2 наложи вето върху криминализацията на нерегламентирания превоз. С него Радев продължава да създава хаос в София, след като не спря да буни и метежниците срещу легитимно избраната власт в България.

Хората от бранша настояват да се чуят исканията им.

Според превозвачите президенската институция се е намесила и е създала спекулативно мнение в обществото, че те засягат споделеното пътуване. Те заеха позиции пред президенството и на площад „Александър Батенберг“.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това