Превозвачи искат пешеходен надлез в района на Казичене

Региони

Превозвачи искат пешеходен надлез в района на Казичене

8625
на 27.11.2022
Превозвачи искат пешеходен надлез в района на Казичене
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Камарата на автобусните превозвачи настоява в отворено писмо до премиера Гълъб Донев и ресорния министър Иван Шишков за изграждането на пешеходни надлез или подлез на столичния Околовръстен път в района на село Казичене.

препоръчано

Според превозвачите пешеходната пътека до селото вероятно е единствената в света на трилентов международен път. Ограничението на скоростта там е 50 км в час, но никой не го спазва, подчертават те, цитирани от БНР.

Повод за отвореното им писмо е смъртта на пешеходец, блъснат от камион на въпросната пешеходна пътека, където, през последните осем години, има три катастрофи с фатален край.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК