Прегазиха пешеходец, изскочил на магистрала "Тракия"

Инциденти

Прегазиха пешеходец, изскочил на магистрала "Тракия"

7903
на 10.03.2022
Прегазиха пешеходец, изскочил на магистрала Тракия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежък пътен инцидент се разследва в ОДМВР-Пловдив. Към 20:30 часа в сряда, на телефон 112 постъпила информация за прегазен пешеходец в района на 132 км на магистрала “Тракия” в посока Бургас.

препоръчано

Все още не е установена самоличността на загиналия мъж, който по предварителни данни пресякъл неправилно пътното платно и бил блъснат в активната лента за движение от лек автомобил БМВ.

50-годишният водач на колата е задържан за срок до 24 часа. Пробите му за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

За случая е уведомен дежурен окръжен прокурор. Образувано е и досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК