Прегазиха пешеходец на магистрала "Хемус"

ГОРЕЩО

Прегазиха пешеходец на магистрала "Хемус"

14271
на 26.04.2021
Прегазиха пешеходец на магистрала Хемус
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пешеходец е загинал при инцидент на магистрала "Хемус" снощи. Столични полицаи изясняват обстоятелствата около случая.

препоръчано

Снощи около 23.30 ч. в полицията постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на АМ "Хемус“. По първоначални данни, в района на 12-я километър на магистралата в посока София лек автомобил "Ауди А 4“, управляван от 39-годишен, е участвал в произшествие с движил се по пътно платно мъж.

Минути по-късно лек автомобил "Сеат Алтеа“ с 36-годишен водач е участвал в пътен инцидент с намиращия се на пътното платно мъж.

Пешеходецът е загинал на място, а по случая е образувано досъдебно производство, информира за инцидента БНТ.

Извършените тестове на двамата шофьори за употреба на алкохол и упойващи вещества са отчели отрицателни резултати. Работа по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК