ПРЕДИЗБОРНИ ПРОЗРЕНИЯ! Червен шаман призна: БСП не може да бие в София - Фандъкова е много силен играч

Политика

ПРЕДИЗБОРНИ ПРОЗРЕНИЯ! Червен шаман призна: БСП не може да бие в София - Фандъкова е много силен играч

101954
на 08.10.2019
ПРЕДИЗБОРНИ ПРОЗРЕНИЯ! Червен шаман призна: БСП не може да бие в София - Фандъкова е много силен играч
Автор:   ПИК

Партията на Слави Трифонов е типична популистка партия на страната на "честните хора срещу корумпираните елити". Ще търси нещо като утилизация на вот, който към момента не се е появявал. Шеговито казах, че на 7/8 реципрочното е 1/8. Това са хора, уморени от българската политика, които по принцип не гласуват. Това заяви пред Нова телевизия социологът Стойчо Стойчев.

препоръчано

Според социолога Андрей Райчев Трифонов прави "центристка заявка". "Единствено важно е колко ще гласуват за него. Едно е 200 000, друго е 100 000. Но това няма да касае местните избори", отбеляза той. 

Предизборните компроматни войни Стойчев коментира така: "За Волен Сидеров не гласуват нормални хора. За мен стратегията му да вдига шум и да измести Джамбазки от картата със скандали за момента е печеливша".

"Сидеров прави класически финален спринт. Докато има 1-2%, той успява накрая да докара до 4%. По гей темата - гейовете по принцип са малцинство. Ако особено си фиксиран върху темата, значи се страхуваш за себе си. Това е хомосексуална паника, която не е характерна за повечето мъже", заяви на свой ред Райчев.

Темата "ГЕРБ на избори без Цветанов" Стойчев коментира така: "Винаги съм казвал, че основното лице на господин Цветанов е неговата политическа лоялност. Той беше такъв към господин Борисов. Ако е на път да го загуби, той е на път да компрометира сам себе си".

"Цветанов твърди - без мен ГЕРБ ще се провали. ГЕРБ в момента имат всички областни градове, без един. В София имаме две много силни дами, водещите, които се държат учудващо добре една с друга. Имаше само два остри компромата. В София ще се състои много сериозен избор. Фандъкова казва - всичко е наред. Манолова казва - извинявайте, но това не е вярно. Но всичко това - възпитано и спокойно. Важното е дали десни ще гласуват през центъра за леви. Борисов държи 12 години центъра", отбеляза Андрей Райчев.

"За мен изборът между двете дами е изборът между кмет, каквато е госпожа Фандъкова, и нещо, което не е кмет - Мая Манолова. Ясно е кой е кметът в този сблъсък. За мен госпожа Манолова като политически образ е нещо друго", заяви Стойчев.

"София не е червен град. В София не може да победи провинцията. Формулата "червен кандидат за София" е сребърен медал. Фандъкова е много силен, спокоен играч", заяви Райчев.

Стойчев допълни: "Не знам доколко БСП ще успеят до последно да рекламират Манолова като свой кандидат, за да успеят да сплотят твърдия си електорат". 

Сподели:
Бомба x
Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - дават заден за списъка по Магнитски (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - дават заден за списъка по "Магнитски" (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 218
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това