ПРЕДИМНО СЛЪНЧЕВО: Купеста облачност докарва дъждове с гръмотевици над западните масиви (КАРТИ)

Епицентър

ПРЕДИМНО СЛЪНЧЕВО: Купеста облачност докарва дъждове с гръмотевици над западните масиви (КАРТИ)

14469
на 10.06.2023
ПРЕДИМНО СЛЪНЧЕВО: Купеста облачност докарва дъждове с гръмотевици над западните масиви (КАРТИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Атмосферното налягане днес ще се понижава и ще бъде по-ниско от средното за юни.

препоръчано

От нощта над по-голямата част от страната ще е предимно ясно. Значителна ще е облачността над югозападните райони и там на отделни места ще продължи да превалява дъжд.

През деня над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици, на отделни места ще са значителни по количество. Над останалата част от страната ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°, в София около 26°.

Над масивите в западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Над останалите райони ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток, преди обяд по билата от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 18°, на 2000 метра - около 11°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб северозападен вятър. Максимални температури - между 25° и 27°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала, съобщават от НИМХ.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК