Вход
София
Времето в София 2 o C

ПРЕДИ СВОЯ ЗАНИК: Ламбо завещал на синовете и внуците имоти и 2 милиона в банкови авоари, а живота си в снимки - на племенницата Росица

ПРЕДИ СВОЯ ЗАНИК: Ламбо завещал на синовете и внуците имоти и 2 милиона в банкови авоари, а живота си в снимки - на племенницата Росица

на 09.12.2019
554857
35
ПРЕДИ СВОЯ ЗАНИК: Ламбо завещал на синовете и внуците имоти и 2 милиона в банкови авоари, а живота си в снимки - на племенницата Росица
Автор: ПИК
09.12.2019
35
554857

Стефан Данаилов предвидливо е уредил всички свои земни дела, месеци преди да си отиде от този свят. Великият актьор почина на 27 ноември, а на поклонението му пред Народния театър миналия понеделник се стекоха хиляди хора.

Когато Ламбо усетил, че краят му наближава, решил да се разпореди с наследството си. Големият актьор се притеснявал, че след смъртта му най-близките му хора може да се изпокарат за богатството му. Затова разпределил състоянието си на всекиго, каквото се полага.

Единственият му законен наследник Владимир Данаилов щял да получи обширния апартамент в кв. "Лозенец", както и двете му коли, една от които сребрист "Мерцедес". Данаилов-младши обаче наследява 1/3 от имота, тъй като след смъртта на жена си Мария, Ламбо наследил половината от дела й. Другият останал за единствения син от брака й с покойния режисьор Вили Цанков - Росен. Така апартаментът вече ще бъде собственост на двете деца на сем. Данаилови, но Владко ще получи дял три пъти по-голям от този на Росен Цанков. 

По волята на Ламбо къщата му в пловдивското село Марково ще бъде ползвана поравно от всички негови роднини. Дял от нея има и племенницата му Росица Обрешкова. Няколко години преди да угасне, кинолегендата призна, че им е оставил вратичка - ако се споразумеят, че не я искат, да я продадат и да си разделят парите. 

Освен недвижимо имущество, Владимир Данаилов ще наследи и над 2 млн. лева спестявания по банкови сметки. Дял от авоарите на Данаилов ще получат доведеният му син, неговата племенница, както и любимите му внуци от Росен Цанков. 

Според запознати, Ламбо не е забравил в завещанието си и жената, която се грижеше за неговия комфорт през последните месеци от живота му - 72-годишната икономка Невяна Милчева. 

Богатият снимков и документален архив, който Данаилов съхраняваше в дома си, е завещал на племенницата си Росица Обрешкова, която е режисьор и преподавател в НАТФИЗ.

Сподели:
свързани новини
Погребаха Стефан Данаилов до съпругата му Мария Погребаха Стефан Данаилов до съпругата му Мария
В тесен семеен кръг беше погребан актьорът Стефан...
на 03.12.2019
Напиши коментар »
(35)
1
Незаконните деца, заченати случайно ,когато не са живели общо с роителите си, не трябва да получават наследство....
2
"Икономката" НМ е неговият зъл гений. Едновременно първа бесепарка и първа дружка със седесарите. В Русе е била директорка на обредни домове, на младежки дом, комсомолски секретар на гимназията, секретар на министър Данаилов. Явно Серго е бил широко скроен, за да я допусне близо до себе си, или тя е много манипулативна. Браво на него, че е дал всичко на близките си преживее!
3
отговор на коментар
Какви незаконни деца? Това е единственият му биологичен син, носи неговото име и е много по-законен от другия, който е само син на жена му и има съвсем различна фамилия.
4
Това ли е най-важното.Какво е завещал С.Данаилов.Владимир е единственото му дете и е нормално да се погрижи за него.Стига сте търсили сензации .Данаилов си е Данаилов .Доказал се е с годините и хората го обичат и уважаватя
5
Докато тоя темерут не може да си похарчи милионите, хиляди са бедни и болни ограбени от тях цоцаалистите.
6
От тук следва въпроса,как са изкарани тези пари от хонорари и заплати?Ламбо не е бил бизнесмен.Как е изкарал парите?Нали е имал и разходи,и то не малки?
7
Еееее писна ми от тоя ! Какво комунетата трябва да са безсмъртни ли ?
8
отговор на коментар
Ама и тези с червени точки в главата и с инфантилна щедрост са необходими за възхвала от червената плеада...
9
..........ЦРЪВЕНИЯ ПЕЕРАЗ БЬИЛ БИЗНИЗМЕН !......
10
отговор на коментар
Данаилов беше един и е !!! Не злобейте и не завиждайте ! Не всеки може ! Коректен е в решението си за наследството , което оставя . Това е последното му желание - уважете го !
11
отговор на коментар
Ясно ли Ви е в колко филма се е снимал? Театъра, НАТВИС, депутат. Парите му са изкарани с труд. Безспорно.
12
Абе тъпунгери,какво обсъждате този помиярски пасквил като в него няма вярно едно нещо.Може би нотариуса е разказал всичо пред сайта ли ? Ег@ти простия народ . . .Колкото по прости,толкова по коментират.
13
отговор на коментар
Парите си ги е изработил с труд и талант! Кой си, нещастен олигофрен, кретащ на опашката на живота, нещастен изроде!
14
В тази връзка с милионите,не се кахърете за Муки! Артистите да спрат да се оплакват от безпаричие! Който е кадърен, има пари! zfvv
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
"Вторият баща" на КУРнелия Ниновна не й е оставил НИЩО ?! Само дето рева и се тръшка КРУШО- ВИШКАТА АРТИСТКА от селски вечеринки...
19
Скъперник излезна тоя бат Серго - остави най-много на търтея Владко.
20
1.Още навремето се плащаше много за участие във филми. Хиляди левове стари пари. А Ламбо в участвал в много и обикновено в главни роли. Имаше заплата иот театъра, и като преподавател, и като депутат, рака че парите са му нормални. Той си ги заслужаваше, не му завиждайте! 2.Говореше се, че е осиновил доведения си син, така че, ако е вярно, пред закона има 2 сина и е нормално да остави нещо и на доведения. 3.Струва ми се, че на племенницата можеше да е повече, но... така е решил. Не го корете. Беше страхотен Човек!..
21
Не е НАТВИС, а НАТФИЗ - Национална Академия за Театрално и Филмово Изкуство.
22
Поклон пред човека и актьора! Не падайте до нивото мн а махленски клюкарки. Не ви засяга ,не ви прави чест!!!!
23
Като чета всички защитават незаконните деца, явно да не се сключва брак е модерно в България, но само индивид без морал може да живее така пред децата....не се учудвам, че се женят дърти, мъчат се да раждат инвитро , сетне държавата им плаща за болните деца, а те стачкуват;;Системата ги убивала''
24
РЛакоми тъпачки щемговорят за незаконни деца Нещастници,като са ти слагали рога,а си търпяла заради парите му... Хак да ти е ! По закон няма такова нещо като незаконно дете.Всички деца са ЗАКОННИ!
25
Човек и червен милионер да е, умира и нищо не взема със себе си. Но пък осигурява близките си за цял живот.
26
Загрижен приживе “социалист“ милонер,ама само на думи!! Иначи много ривът за бедните и ги оплакват и с чужда пита помен правят,ама не дават нито стотинка настрана от личното си богатство!! Или както поповете правеха,не ме гледай какво правя ами слушай какво ти пея на ушенцето!!Като артист велик и всичко точно,но като личност и дефакто,измамник!!
27
отговор на коментар
Ами партийните артисти,писатели и художници са получавали "социалистически" хонорари....нали всички бяха равни но червените са били по-равни та така иначе гламерите още си мислят,че има някъде по света равенство
28
Абе тъпунгер малоумен, ти глух ли си , бе не чете ли и не видя ли на колко народ е помагал..какъв темерут, какви простот.ии пишеш за тази широка душа, дето поне 6-7 артисти казаха, че им е бил като баща .ей злобни, тъпи изро.ди като теб плюят и заслужилите ни хора!
29
наглата и хитра Кривошиева ще се възползва от всичко чпез Владивир, той е мамино синче и я слеша: тя ще му измъкне половината пари да си живурка с новия..5ти ли 6-ти ли съпруг..разпоретина, тя умори жена му с ненадейната новина на прага на апартамента ..
30
ДОСТА ИМЕНИТИ АРТИСТИ УМРЯХА В НИЩЕТА.СЪБИРАМЕ ПАРИ ЗА ПОДКРЕПА,НАЙ ВЕЧЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ. ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ПАРТИЙЦИТЕ Иван Кондов го вкара и Стефчо го наследи.... партиен секретар управлява и разпределя всичко....Излиза , че е спестил над 5-6 милиона /движимо и несвижимо/ а колко ли е изживял -с не законите си връзки....? Червените бабички продължават да въздиша по него и на всеки километър ,липсва само СЕРГЕЙ МИЛИОНЕРА;МИЛИОНЕР КИТЕНИЦИ ЙОНЧЕВА,НИНОВА,ГЕРГОВ ЛЕЧЕВАИ ДРУГИ ЗНАЙНИ С МЕСТНО ЗНАЧЕНИЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ. ВЕРВАЙТЕ ИМ.... ТЕ НИ ВОДЯТ КЪМ СВЕТЛОТО СИ БЪДЕЩЕ -ЗА членската маса- един голлл.
31
2 МИЛИОНА ЛЕВА В БЪЛГАРИЯ "БЕЗ КРАДЕНЕ"? И ДА РЕВЕШ И СЪЖАЛЯВАШ НЕПРЕКЪСНАТО БЕДНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ГО МОГАТ ЕДИНСТВЕНО ЧЕРВЕНАТА СГАН НА ЛАМБО.
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Vseki kilomerat na ADA e tvoi maior Deianov -naslajdavai mu se !
35
ДОБРЕ ,ТОВА С ПРЕМИЙТЕ ЗА РОДНИНИТЕ ХУБАВО! АМА ЛАМБО ЛЕКА МУ ПРЪСТ, ПЪРВО БЕШЕ ОТЯВЛЕН КОМУНИСТ, ПОСЛЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ИЗЯВЕН СОЦИАЛИСТ! ДА ПОПИТАМ ДАЛИ Е ОСТАВИЛ НА БСП, СОЦИАЛНО СЛАБИ ИЛИ ДРУГИ НЕЩАСТНИЦИ ,ЧАСТ ОТ КИНТИТЕ ЕЙ ТАКА ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ И МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ!!???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
След като прокуратурата извади СРС с разговори на Румен Радев, смятате ли, че поведението му е укоримо и той трябва да бъде разследван?
Общо гласували: 123
архив

Бабата възхитено разглежда новия бански на внучката си: - Ех, ако можех да нося такъв бански на твоите години, да знаеш само какъв дядо щеше да си имаш...

няма нови новини
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
сега
1265
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: БСП с първи коментар за СРС-аферата с президента - лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов: Ако има доказателства, всеки трябва да носи отговорност (ОБНОВЕНА)
x
3 двойки зодии, между които няма химия в леглото
x