Предложиха на Левски решение за изплащане на дълговете към НАП

Бетано
Футбол

Предложиха на Левски решение за изплащане на дълговете към НАП

5207
на 22.11.2022
Предложиха на Левски решение за изплащане на дълговете към НАП
Автор:   ПИК

Дружеството Р.С. Консулт, което е със сключен договор за управление с ПФК Левски и е част от групата компании на генералния спонсор на "сините" Palms Bet внесе вчера предложение към Надзорния съвет за финансиране на футболния клуба, съобщиха от компанията.

препоръчано

Предложението се явява част от дългосрочната стратегия за развитието на Левски, която бе представена на мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков при сключването на Договора за управление още през 2021 година, а впоследствие бе комуникирана и по време на публични срещи.

Предложението визира емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира клуба за изплащане на задължения към Националната агенция по приходите (НАП). От управляващото дружество обясниха, че това би дало възможност в кратки срокове да започне обслужване на стари и просрочени задължения към приходната агенция.

Емисията акции трябва да се одобри от Общото събрание на акционерите на ПФК Левски, което следва да се свика по установения ред, след което процедурата по емитирането може да започне в най-кратки срокове.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс 4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! От ТЕЦ Бобов дол скочиха срещу съсипията на кабинета Петков: Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! От ТЕЦ "Бобов дол" скочиха срещу съсипията на кабинета "Петков": Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК