Предоставят безвъзмездно социална и психологическа подкрепа в битката с коронавируса

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Предоставят безвъзмездно социална и психологическа подкрепа в битката с коронавируса

8399
на 23.03.2020
Предоставят безвъзмездно социална и психологическа подкрепа в битката с коронавируса
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Социалната организация "Соник Старт" ще предоставя безвъзмездни услугите на своя специализиран екип в цялата страна, на всички, които имат нужда от психологическа подкрепа.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Това е част от дългогодишната програма на социалноориентираната организация, която съществува в България повече от 10 години и предлага огромен набор от услуги. Организацията обедини ресурсите и професионалистите си от цялата страна в подкрепа на най-уязвимите в условията на извънредно положение в България.

Организацията има готовност да предоставя дистанционни консултации по телефон и мейл на всеки, който има затруднения - физически, психосоциални, емоционални. Или пък просто иска да сподели страховете си, свързани със своето здраве и безопасност.

Ръководителите на всеки център осъществяват всекидневна връзка с Оперативните щабове към съответната община, за по-бърза реакция при кризи и за оказване на съдействие от компетентността на местната власт. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК