Председателски съвет определя дневния ред и първите закони

Политика

Председателски съвет определя дневния ред и първите закони

10516
на 21.06.2024
Председателски съвет определя дневния ред и първите закони
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

След избора на председател на Народното събрание днес новият парламент вече може да продължи работата си. Преди заседанието ще се проведе и председателски съвет, на който трябва да бъде обсъден какъв ще е дневният ред на депутатите и какви ще са основните приоритетни закони за отделните парламентарни групи.

препоръчано

Очаква се народните представители да обсъдят и отправеното вчера искане от страна на премиера Димитър Главчев към парламента да реши кой да представлява България на предстоящата Среща на върха на НАТО, която ще се проведе началото на юли във Вашингтон.

Според Главчев с оглед на важността на форума е целесъобразно нивото на участие в срещата от българска страна да бъде определено след произнасяне от Народното събрание възможно най-скоро предвид изтичащия днес срок на процедурите за регистриране на националните делегации във форума.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК