Председателят на Европейската комисия: ЕС няма да признае талибаните

СВЕТЪТ ДНЕС

Председателят на Европейската комисия: ЕС няма да признае талибаните

7298
на 22.08.2021
Председателят на Европейската комисия: ЕС няма да признае талибаните
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Европейският съюз поддържа технически контакти с движението „Талибан“, но не води политически преговори и не възнамерява да го признава. Категорична позиция за това изрази председателят на Европейската комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен след посещение на временен център за приемане на афганистански бежанци, разположен в Испания, предаде  ТАСС, цитирана от „Фокус”.

препоръчано

Пресконференцията й беше излъчена от пресслужбата на Европейската комисия.

„Европейският съюз поддържа оперативни контакти с талибаните, те са необходими, за да спасят човешки животи. Но не говорим за никакви политически преговори или признаване“, каза тя.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК