Предсказание срещу голи снимки: Нов вид онлайн измама в Шумен

Крими

Предсказание срещу голи снимки: Нов вид онлайн измама в Шумен

15534
на 12.02.2024
Предсказание срещу голи снимки: Нов вид онлайн измама в Шумен
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Сигнал за нов вид онлайн измама. 48-годишна жена от Шумен твърди, че е била изнудвана месеци наред, съобщиха от полицията в града. Всичко започнало през юни миналата година, когато потърпевшата се свързала с интернет сайт за астрология. Тя поискала да ѝ гадаят с карти, но обявената цена от 4000 лв. се оказала непосилна за нея.

препоръчано

Услужливо „гадателите” ѝ предложили да намалят сумата на 800 лева. Условието за „ексклузивната” цена било да си направи видео без дрехи и да им го прати. Жената се съгласила. Веднага, след като им изпратила видеоклипа, започнали да я изнудват.

Поискали 10 000 лева, за да не публикуват видеото в интернет. До началото на февруари превела на вноски сумата от 2 000 лева, но заканите продължавали. За изнудването съобщила в полицейското управление в Шумен на 9 февруари.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 88
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК