Представянето на "Уикилийкс - машината, която убива тайни" на Анди Грийнбърг (Снимки)

ЧАС ПИК

Представянето на "Уикилийкс - машината, която убива тайни" на Анди Грийнбърг (Снимки)

29387
на 01.10.2013
Представянето на Уикилийкс - машината, която убива тайни на Анди Грийнбърг (Снимки)

Сред гостите на събитието бяха Соломон и Гергана Паси, Евгений Дайнов и Асен Генов

Голям интерес предизвика представянето на книгата на IT-репортера на американското списание Forbes ("Форбс") Aнди Грийнбърг "Уикилийкс" - машината, която убива тайни" в книжарницата "Хеликон България" на Бул. "Цар Освободител".

препоръчано

Българското издание на бестселъра е факт благодарение на издателската къща "Милениум", поканило автора дагостува в София и Бургас за промотирането на книгата.

Срещата с читателите и медиите бе водена от преподавателя във Факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) към Софийския университет Гриша Атанасов. Сред гостите бяха още блогърът Асен Генов, политологът Евгений Дайнов, редакторът на сайтовете Биволъ и Balkanleaks ("Болканлийкс") Атанас Чобанов и издателят им - разследващият журналист Асен Йорданов. 

Агенция ПИК засече на събитието и бившия министър на външните работи и действащ президент на Атлантическия клуб Соломон Паси, посетил представянето на книгата заедно със съпругата си Гергана. Двамата успяха да се представят на автора, както и да си купят книгата, която тържествено бе подписана от Анди Грийнбърг.  Събитието бе уважено дори и от един опитен в миналото "шпионин" - бившия полковник от ДС Петър Василев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО) ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК