ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Жълт код за цялата страна за снеговалежи и навявания

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Жълт код за цялата страна за снеговалежи и навявания

10533
на 30.11.2020
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Жълт код за цялата страна за снеговалежи и навявания
Автор:   ПИК

Предупредителен жълт код за цялата страна заради съществената промяна на времето и сложната метеорологична обстановка обяви за днес Националният институт по метеорология и хидрология /НИМХ/.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

От НИМХ уточняват, че жълтият код е заради "очакваните опасни явления" - дъжд, снеговалежи и навявания в отделни части на страната.

За района на София прогнозата предвижда снежната покривка да достигне до 10-12 сантиметра.

В Стара планина и в Предбалкана вали сняг. По планинските проходи ще има условия за заледявания, а в комбинация със северен вятър - ще има условия и за виелици.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 154
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК