Пред банката на Цветан Василев става горещо! Опашка пред централния клон на КТБ!

ЧАС ПИК

Пред банката на Цветан Василев става горещо! Опашка пред централния клон на КТБ!

89035
на 20.06.2014
Пред банката на Цветан Василев става горещо! Опашка пред централния клон на КТБ!

Последвайте ни в Google News Showcase

Опашки се извиха пред някои от столичните офиси на КТБ, съобщи "Канал 3". Струпване на хора има и около централния офис на площад "Гарибалди".

препоръчано

Там бе забелязан и професор Атанас Тасев. Освен него, на индийска нишка се подредиха още десетки клиенти на банката, чийто мажоритарен собственик е Цветан Василев.

Пред камерата на Канал 3 Тасев заяви, че ситуацията не е нормална в момента, след като по европейските директиви парите на хората до 100 000 евро са гарантирани от закона и няма да има проблем да си ги получат, каквото и да се случи с банката.

„Защо няма официална реакция от страна на БНБ и правителството, за да се успокоят хората”, попита Тасев. Според него има достатъчно паричен ресурс в Централната банка, за да се доставят необходимите количества и хората да си получат парите.

В същото време от КТБ призоваха за спокойствие и обясниха, че банката е в стабилно състояние.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК