Президентът на Екваториална Гвинея си постави китайска ваксина срещу коронавируса

Африка

Президентът на Екваториална Гвинея си постави китайска ваксина срещу коронавируса

2900
на 16.02.2021
Президентът на Екваториална Гвинея си постави китайска ваксина срещу коронавируса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Екваториална Гвинея Теодоро Обианг Нгема Мбасого си постави първата доза от ваксина срещу коронавируса, като си е инжектирал китайски препарат, съобщава ТАСС, като се позовава на агенция „Синхуа”.

препоръчано

Уточнява се, че гвинейският лидер се е инжектирал с доза от препарата на фармацевтичната компания „Синофарм”.

От управляващата в страната Демократическа партия съобщават, че Обианг е отправил призив към населението да го последват, тъй като „това е единствената реална възможност да бъде избегната смъртта от коронавируса”.

Екваториална Гвинея стана първата африканска страна, получила дози от ваксината, произведена в Китай.

 

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК