Президентът на Екваториална Гвинея спечели изборите в страната

ЧАС ПИК

Президентът на Екваториална Гвинея спечели изборите в страната

4187
на 25.04.2016
Президентът на Екваториална Гвинея спечели изборите в страната
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Според предварителните резултати от неделните президентски избори в Екваториална Гвинея, действащият президент на страната Теодоро Обиянг Нгемо Мбасого най-вероятно ще продължи своето 37-годишно управление, предаде Reuters.

препоръчано

Опозицията смята, че изборите са били фалшифицирани и затова някои нейни членове призоваха към бойкота им. Гласуването е преминало мирно, макар и при ниска избирателна активност.

73-годишният Обиянг е най-дълго управляващият президент в света и трети по продължителност на управлението си държавен глава след краля на Тайланд и кралицата на Великобритания. Той оглавява бившата испанска колония след държавен преврат, когато сваля и разстрелва чичо си.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК