Президентът на Тунис: Нападателите, атакували музея "Бардо", са носели експлозиви

СВЕТЪТ ДНЕС

Президентът на Тунис: Нападателите, атакували музея "Бардо", са носели експлозиви

3937
на 19.03.2015
Президентът на Тунис: Нападателите, атакували музея Бардо, са носели експлозиви
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двамата нападатели, атакували музей в Тунис и убили 21 души преди да бъдат ликвидирани, са носили експлозиви, съобщи президентът на страната. Той похвали силите за сигурност за предотвратяването на повече кръвопролития, предаде "Фокус".

препоръчано

„Ние открихме ужасни експлозиви у тези хора, за които те не са имали време“ да използват, каза президентът Беджи Каид Есебси пред френската телевизия TF1. Държавният глава допълни, че реакцията на полицията е предотвратила „катастрофа“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за 8 октомври: Везните да не пътуват, сексът е препоръчителен за Близнаците и Девите, но Овните да не си го и помислят
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК