Президентът на Чехия: Бих подкрепил Доналд Тръмп, ако можех

Европа

Президентът на Чехия: Бих подкрепил Доналд Тръмп, ако можех

7222
на 20.09.2016
Президентът на Чехия: Бих подкрепил Доналд Тръмп, ако можех
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 Ако имаше възможност да гласува на президентските избори в Съединените американски щати, държавният глава на Чешката република Милош Земан би подкрепил кандидата на републиканците Доналд Тръмп, предава австрийската медия ORF, цитиран от "Фокус".
„Ако бях американски гражданин, бих гласувал за Доналд Тръмп“, заяви Земан пред електронното издание Dnes. Чешкият президент поясни, че кандидатът на Демократическата партия – Хилари Клинтън, ще продължи политическата линия на сегашния държавен глава Барак Обама. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК