ПРЕКРАСНО ЛЯТО! Слънчево над цялата страна, температурите достигат 34 градуса

Акценти

ПРЕКРАСНО ЛЯТО! Слънчево над цялата страна, температурите достигат 34 градуса

8835
на 04.07.2023
ПРЕКРАСНО ЛЯТО! Слънчево над цялата страна, температурите достигат 34 градуса
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес ще бъде предимно слънчево. След обяд главно над планинските райони ще е с купеста облачност, но само на отделни места ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб. Максималните температури ще са между 29° и 34°, по Черноморието - малко по-ниски, 27°-29°, в София - около 29°.

препоръчано

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра - около 15°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места ще бъде с ниска облачност или намалена видимост, а след обяд ще има купеста облачност, но ще бъде почти без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 26° и 29°. Температурата на морската вода е 21°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК