Прекръсти се и ще убиеш микробите!

Феномени

Прекръсти се и ще убиеш микробите!

29509
на 16.04.2014
Прекръсти се и ще убиеш микробите!
Автор:   Ретро

Ако се прекръстим, можем да убием много от болестотворните микроби в тялото ни, твърдят руски учени. Информация за откритието им беше публикувана в руския вестник „Живот”. Според изследователите, ако направим кръстен знак на ястието върху трапезата, само за миг храната ще се очисти от вредните вещества.

препоръчано

Руските специалисти работят по тази тема повече от 10 години. Експериментите им всеки път дават едни и същи резултати. Част от опитите им били свързани с водата. Когато над нея се правел кръст с ръка и се прочете молитва, течността се превръщала в истински природен антибиотик, който ликвидирва лошите бактерии.

Физиците събрали проби от вода от различни замърсени области в Русия. Във всичките е имало стафилококи. Един от учените прочел „Отче наш” близо до съда с вода. Изследване, направено няколко минути по-късно установило, че броят на стафилококите е намалял 1000 пъти.

Експертите документирали и собственото си състояние. Когато започнали работа по проекта, всеки от тях страдал от някакво заболяване. Постепенно обаче пулсът им се стабилизирал и рядко излизал от ритъм. Показателите, които се изследват при пълна кръвна картина един по един се връщали в норма. Руснаците обаче припомнят, че молитвата и кръстния знак имат ефект само ако се изпълняват с истинска вяра. В противен случай резултатите са незначителни.

 

 

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 195
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това