Прекършен клон от бурята потроши кола край училище в Перник

Региони

Прекършен клон от бурята потроши кола край училище в Перник

10339
на 14.06.2024
Прекършен клон от бурята потроши кола край училище в Перник
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Клон се стовари върху кола в Перник и счупи задното ѝ стъкло. Затова алармираха в социалната мрежа. Инцидентът станал в района на Природо-математическата гимназия в центъра на града, където било паркирано возилото, пише Мироглед.

препоръчано

„Бъдете внимателни в района около Гимназията. Добре че беше колата, а не на някой главата. Недопустимо е дърветата в училището да са в такова състояние“, пишат в социалната мрежа.

Случаят не бил единичен. Перничанин споделя, че клон паднал и върху неговата кола, но не нанесъл щети.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК