ПРЕМИЕРА: Стъки и столичният елит аплодират първия роман на Юлияна Дончева (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ПРЕМИЕРА: Стъки и столичният елит аплодират първия роман на Юлияна Дончева (СНИМКИ)

17386
на 11.06.2021
ПРЕМИЕРА: Стъки и столичният елит аплодират първия роман на Юлияна Дончева (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Първия си художествен роман представи Юлияна Дончева на кокетна премиера в столично заведение в четвъртък вечер, видя на място ПИК. В последните години, бившата водеща в италианската телевизия Rai 2 и БНТ, бизнесдама и експолитик се отдаде на перото, а "Пътят" е третата й книга.

препоръчано

"Първите две бяха със здравословна насоченост. По време на втория локдаун набрах смелост, а и имах достатъчно свободно време. Отпуснах душата си и написах всичко онова, което ме вълнува. Когато човек е затворен физически и не може да пътува, никой не може да попречи поне душата му да пътешества. Историята в "Пътят" се развива по маршрута от Връх Ком до нос Емине - близо 700 км., и се преплита с друга, случваща се из върховете на Северен Пакистан", сподели пред медията ни Дончева.

Идеята за тази история всъщност се ражда още преди две години, но не като за роман. "Тогава с моята приятелка, актрисата Деси Морелес, търсехме сценаристи за сериал. Към кого ли не се обърнахме... В един момент й казах: "Деси, ще се опитам аз да го направя". И така се роди романът. Сега пак издирваме сценаристи, които да адаптират тази история, защото смятам, че това е нужно за всеки един от нас, за да повдигне националното ни самочувствие.  Прекалено сме затънали в кал и мръсотии, имаме нужда да се извисим до върховете, до красотата - до това, което всъщност е България", добави авторката. 

Премиерата й уважиха актьорът и мим Николай Сотиров, за който Дончева призна, че е първият читател на томчето й, пиар експертът Ива Екимова, организаторките на конкурси за красота Меги Савова и Мариана Маринова, актьорът Борислав Захариев-Боби Турбото, актрисата Деси Морален, журналистът, продуцент и медиен експерт Стойчо Керев, моделът Зорница Линдарева, "Мисис България 2019" Мира Стоянова, тв водещата Гери Дончева, журналистът Антон Стефанов, ММА-боецът Георги Валентинов, продуцентът Радослав Тушев...

Подкрепа на своята половинка в този важен за нея ден бе и съпругът на Дончева - Станислав Недков-Стъки. Номинирания за президен от новосформираното Консервативно-демократично движения доведе и сина им - шестгодишния Станислав-младши, който с неприкрит интерес проследи премиерата. А тя бе аплодирана и от първородния й наследник - Йоан Дако, който е участвал в написването на книгата с ценни съвети.

ОЧАКВАЙТЕ ТАЗИ НЕДЕЛЯ ЕКСЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ НА ЮЛИЯНА ДОНЧЕВА ЗА ПИК TV - ЗА ЛЪЖИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ СРЕЩУ СТЪКИ СЛЕД НОМИНАЦИЯТА МУ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ЗА ЗАДКУЛИСИЕТО В ПОЛИТИКАТА, ЗАЩО СЕ СТРАХУВА ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ И КАК 6-ГОДИНИЯТ Й СИН ВЕЧЕ Е ПОЛОВИН ПОЛИТИК!

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви АСТРОЛОГИЯ: Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 190
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това