Премиерът Борисов и хърватският му колега се поздравиха за присъединяването на двете държави към Валутния механизъм II

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Премиерът Борисов и хърватският му колега се поздравиха за присъединяването на двете държави към Валутния механизъм II

13824
на 10.07.2020
Премиерът Борисов и хърватският му колега се поздравиха за присъединяването на двете държави към
Валутния механизъм II
Автор:   ПИК

Министър-председателят Бойко Борисов проведе телефонен разговор с премиера на Хърватия Андрей Пленкович по повод присъединяването на България и Хърватия към Валутния механизъм II. Двамата лидери се поздравиха взаимно за днешната историческа и за двете държави стъпка, която е от огромно значение за българските граждани и за гражданите на Хърватия.

препоръчано

Премиерът Борисов изтъкна демонстрираната днес подкрепа и доверие на европейските партньори. По думите му това е обективна оценка за огромния труд, положен от двете страни през последните години, в резултат на който е и днешният безспорен успех. Министър-председателят посочи, че българското правителство ще продължи, както и досега, да води благоразумна финансова и икономическа политика и изрази увереност, че България и Хърватия и занапред ще допринасят за просперитета на Европейския съюз. 

Сподели:
Бомба x
Кето диетични опасности, за които трябва да знаете Кето диетични опасности, за които трябва да знаете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Спипаха гаджето на Симона Загорова във финансови схеми - дъщерята на Глория пред раздяла с мачото САМО В ПИК TV: Спипаха гаджето на Симона Загорова във финансови схеми - дъщерята на Глория пред раздяла с мачото
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това