Премиерът на Кот д`Ивоар почина от рак

Африка

Премиерът на Кот д`Ивоар почина от рак

9513
на 11.03.2021
Премиерът на Кот д`Ивоар почина от рак
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 56-годишна възраст почина премиера на Кот д`Ивоар Хамед Бакайоко, съобщи „Газета”, като се позовава на официално изявление на президента на страната Аласан Уатара, публикувано в „Туитър”.

препоръчано

„С дълбоко съжаление съм длъжен да обявя за смъртта на премиера Хамед Бакайоко, който заемаше постовете на министър-председател и министър на отбраната”, написа Уатара.

Уточнява се, че причината за смъртта на Бакайоко е рак, като той е починал в германска клиника.

 

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите САМО В ПИК! Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 6 октомври - успехът обръща гръб на Скорпионите, проблеми връхлитат Рибите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК