Препарат срещу диабет гони старостта

Докторе

Препарат срещу диабет гони старостта

21552
на 10.11.2013
Препарат срещу диабет гони старостта
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Изследователи от университета в Монреал смятат, че медикаментът метформин, попадайки в организма, спира образуването на специални протеини, наречени цитокини. А с помощта на специалните протеини имунните и обикновените клетки общуват помежду си. При нарушаване на това общуване се ограничават възпалителните реакции, които могат да доведат до поява на тумори. Освен това се забавя процесът на стареене. Учените се надяват, че ще успеят в бъдеще да модифицират препарата така, че да запази единствено подмладяващата си способност. Постигне ли се желаният ефект, лекарството ще се предписва не само на диабетици, а на всички, решени да запазят по-дълго младежкия си вид..

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК