Преслава се натряска по случай годежа

ШАРЕН СВЯТ

Преслава се натряска по случай годежа

19842
на 10.11.2012
Преслава се натряска по случай годежа
Автор:   Явор Белчев
Преслава е дива и щастлива, пише HotArena.net. Откакто Жоро Бирмата й поиска ръката и двамата се сгодиха, изпълнителката на „Водка с утеха” съвсем му е отпуснала края. От радост и щастие певицата често купонясва подпийнала, твърдят фенове. Това личи и от снимките, на които попаднахме. На всичките певицата е с премрежен поглед, видимо почерпена. „От щастие е! Полива си годежа момичето”, коментират фенове на Преслава. Припомняме, че съвсем наскоро чаровната изпълнителка се сгоди за Жоро Бирмата. Баровецът най-сетне й поискал ръката и Преси с охота се съгласила. Единственият облак, който засенчвал щастието на влюбените, била майката на Бирмата. Лидия не крие, че е против сватбата и недолюбва Преслава. Може пък и затова певицата да посяга към чашката – от мъка.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК