Преслава смени Малдивите с Пукет

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Преслава смени Малдивите с Пукет

9953
на 12.01.2022
Преслава смени Малдивите с Пукет
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

С "Добро утро" попфолк певицата Преслава поздрави феновете си от екзотичният остров Пукет в Тайланд. Именно райското кътче е изборът на изпълнителката на "Дяволско желание" за първата й ваканция през 2022 г.  

препоръчано

За приключението си се похвали самата тя с няколко снимки в социалните мрежи. На една от тях певицата е се наслаждава на красивата панорамна гледка към тайландските плажове от дървена люлка.

На друг кадър я виждаме в компанията на малката й дъщеричка от любимия й Павел. Двете събират тен на басейн и се радват да високите температури на острова.

"Уморени от пътя, веднага цопнахме в басейна", написа изпълнителката на "Не съм ангел" под фотоса в Инстаграм, на който се вижда, че майката и щерката са с идентични бански костюми.

В други снимки и клипове пък тя споделя за гастрономическите си изкушения в опитите си да опознае духът на една от най-популярните дестинации в Югоизточна Азия. За вечеря тя е избрала пица с нутела и други деликатеси. В публикациите и я виждаме още да говори с местните деца и на приключение в аквапарк.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за вторник - Везните да не предприемат пътувания, Стрелците подложени на огромно напрежение САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за вторник - Везните да не предприемат пътувания, Стрелците подложени на огромно напрежение
ПИК TV x
ГОРЕЩА АНКЕТА В ПИК TV: Депутат на ППДБ с КУЛТОВО прозрение защо точно ДАНС сложили бръмбари на Киро и Асен за торбите с кеша (ВИДЕО) ГОРЕЩА АНКЕТА В ПИК TV: Депутат на ППДБ с КУЛТОВО прозрение защо точно ДАНС сложили "бръмбари" на Киро и Асен за "торбите с кеша" (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК