Преследвачът на Емануела се чупи зад граница, четири пъти отлагат делото

Чалготека

Преследвачът на Емануела се чупи зад граница, четири пъти отлагат делото

15543
на 16.09.2020
Преследвачът на Емануела се чупи зад граница, четири пъти отлагат делото
Автор:   ПИК

Преследвачът на фолкпевицата Емануела - Алекс Воук, най-вероятно е избягал от България, твърдят медии.

Това коментираха и в Районния съд в Разлог вчера, където трябваше да се състои поредното заседание на делото срещу него. То за четвърти път бе отложено, а причината за това е отново същата - обвиняемият не е бил избиран от МВР на посочения от него адрес в София, за да му бъде връчена призовката, и се смята за нередовно призован.

Повече от три часа съдебният състав и адвокатът на Емануела очакваха подсъдимият да се появи в съдебната зала. Следващо заседание по делото е насрочено 22 октомври от 9,30 часа, съобщават за Телеграф от Районния съд в Разлог.

Близо четири години напористият фен преследва певицата из цяла България дори и зад граница. Последният път той я причакал в Банско след поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещат насаме. Това преляло чашата и Емануела подава веднага жалба в полицията.

препоръчано
свързани новини

Районна прокуратура в Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София, който се представя с името Алекс. Емануела била тормозена не само с любовните излияния в социалните мрежи и по телефона, а и с преследване навсякъде по участия, дори пред дома й.

През юли миналата година по Закона за МВР мъжът е бил предупреден писмено с протокол да прекрати преследването срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 метра, но той продължил да издевателства над нея.

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 226
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това