ПРЕСТРЕЛКИ: Кирил Добрев скочи на отцепниците от БСП за новата им партия

Акценти

ПРЕСТРЕЛКИ: Кирил Добрев скочи на отцепниците от БСП за новата им партия

297730
на 14.01.2021
ПРЕСТРЕЛКИ: Кирил Добрев скочи на отцепниците от БСП за новата им партия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кирил Добрев скочи остро на отцепниците от БСП, които обявиха вчера, че са направили първите стъпки, за да направят своя партия. От трибуната на Народното събрание Красимир Янков обяви, че са напуснали левицата, за да останат социалисти, а тяхната партия ще носи името  Българска Прогресивна Линия. 

препоръчано

По този повод бившият довереник на Корнелия Нинова, който опита да я детронира от лидерската позиция и последвали жестоки скандали между двамата, реагира остро срещу опитите да се отслюсват социалисти от БСП. 

Ето какво обяви Добрев: 

Разбирам, че вчера "новината" е била как бивши другари са създали нова #партия. Всеки има право да участва в клуб по интереси, туристическо дружество или НПО. Принадлежността или членството към партията е нещо много по-дълбоко и стойностно. Казвал съм го и преди, казвам го и днес - ако искаш да промениш една 130-годишна партия като #БСП, не можеш да очакваш да се случи за ден, два или година.

Процесът е много труден, коства много усилия и задължително може да стане само отвътре. След като веднъж си избрал друг политически път, нямаш вече възможност да се занимаваш с нас - гледай си прогресивната линия и ни остави ние да борим консервативния социализъм.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов стяга редиците в Сливен (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов стяга редиците в Сливен (НА ЖИВО)
ново
Днес: 120
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК