Признание: Мисис България 2019 ще краси подиума на Milano Fashion Week

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Признание: Мисис България 2019 ще краси подиума на Milano Fashion Week

21857
на 14.01.2020
Признание: Мисис България 2019 ще краси подиума на Milano Fashion Week
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Носителката на титлата Мисис България Worldwide 2019 Марина Цветанова  ще краси подиума на най-престижния моден форум - Milano Fashion Week в края на февруари, съобщава ВИП Комюникейшън за ПИК.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Изненадващата покана е дошла по време на традиционното за столицата ни модно събитие Sofia Green Fashion Days в края на месец ноември миналата година.

 Коронованата красавица дефилира с изящни марокански тоалети, представени от посолството на Кралство Мароко, а дебютната й изява като дизайнер съвместно с моделиерката Милена Петрова и с бранда Wolf Walley, бе приета с аплодисменти. 

"На това събитие е присъствал и моден директор от Италия, който ме е харесал не само като модел, но му е допаднала и  колекцията ни. Месец по-късно получих покана да участвам като модел в седмицата на модата в Милано в края на февруари, а също така ни предложиха да представим и нашата колекция. Името на един от кастинг директорите, от когото получихме поканата, е Росарио Стано", разкрива Марина.

Мисис България Worldwide 2019 има зад гърба си бурна кариера - тя стартира с детската й мечта да се занимава професионално с пеене. След две години опит на музикалната сцена, разбира, че в родния шоубизнес липсват правила и завършва висше образование - специалност “Журналистика” в СУ "Св. Климент Охридски" с профили "Телевизия с вътрешна политика и икономика". Освен това тя перфектно владее английски и испански език, което я превръща в уникат сред носителките на корони. 

До края на 2017 г. красавицата е акаунт мениджър “Корпоративни клиенти” в една от големите компании за мобилни услуги, а след това започва да работи професионално като модел. Марина е носителка и на наградата "Мисис България - Топ модел", а мерките й са достойни за световния подиум - 90-60-90. Участвала е в  ревюта на български и чужди дизайнери.

През последната година създава и собствен моден сайт за италиански дрехи, с над 1 000 артикула, който с бързи темпове успешно се налага на пазара.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО) Бесен екшън в парламента - преследват ген. Атанасов с въпроси за Живко Коцев (ВИДЕО)
ново
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК