ПРИЗНАНИЕ: Плеймейтката Михаела Тодорова: Криех от хората, че обичам Христо Сираков

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПРИЗНАНИЕ: Плеймейтката Михаела Тодорова: Криех от хората, че обичам Христо Сираков

84741
на 27.11.2020
ПРИЗНАНИЕ: Плеймейтката Михаела Тодорова: Криех от хората, че обичам Христо Сираков
Автор:   ПИК

Неочаквано признание направи "Мис Плеймейт 2019" Михаела Тодорова. Последната носителка на титлата бе сред най-близките дами на починалия в края на септември бохем Христо Сираков, който в последните години се зае с организацията на конкурса. 

препоръчано

"Христо бе изумителен човек. Човек, който променя живота на всеки, докоснал се до него. Все едно дали става дума за младо момиче, приятел или бизнес партньор. Имам много интересна история с Христо, която винаги сме крили, за да не започнат всички да ме свързват с него. Като всяка нова плеймейтка просто съм избягвала това. Той е човекът, на когото дължа всичко това, което ми се случи.

Познавам го от 18-годишна, близо 4 години. Толкова много го обичам и ми е трудно да повярвам, че това е истина. Христо беше най-близкият ми човек, най-добрият ми приятел. Аз съм много труден характер и не допускам никой до себе си, но Христо беше един от малкото изключения. След като той си замина, от мен си тръгна част от мен", призна плеймейтката пред столичен ежедневник. 

"Дано Боби Гълъбов и Любо Дилов съумеят да съхранят този невероятен дух на конкурса занапред. Аз съм горда, че съм последната коронясана от Христо Сираков. Съжалявам, че не съм казвала преди и съм криела от хората колко го обичам този човек, само да не си кажат нещо. Но поне си го казвахме двамата един на друг и той си го знаеше", добави блондинката. 

Тя не се страхува от коронавируса, тъй като вече го е изкарала и то сравнително лека. "Мисля, че това е нещо, през което трябва да преминем всички и да не откачаме от тази промяна. Важно е да си направим правилните изводи. Да научим нещо за себе си, за обществото и за света от това изпитание. Иначе е безсмислено. Стремя се най-вече да пазя близките си и хората около себе си. За самата мен не ме е толкова страх, аз минах през това. Докато сме млади, вярваме, че сме безсмъртни, нали така?", казва още Тодорова.

Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това