ПРИЗНАНИЕ! Президентът на УЕФА покани лекаря на Лудогорец на финала на Евро 2020

Световен футбол

ПРИЗНАНИЕ! Президентът на УЕФА покани лекаря на Лудогорец на финала на Евро 2020

4147
на 05.07.2021
ПРИЗНАНИЕ! Президентът на УЕФА покани лекаря на Лудогорец на финала на Евро 2020
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Европейската футболна централа (УЕФА) Александър Чеферин е изпратил покана на лекаря на Лудогорец д-р Валентин Великов за финала на Евро 2020 на 11 юли на стадион "Уембли" в Лондон, съобщи „Гонг.бг”.

препоръчано

Поводът е бързата намеса на медицинския екип на стадиона в Копенхаген при инцидента с Кристиан Ериксен, част от който бе и д-р Великов.

Както е известно, на мача Дания - Финландия (0:1) халфът на "червения динамит" получи сърдечен арест, но бе реанимиран светкавично още на терена и спасен.

"За мен е голяма чест и привилегия да Ви поканя на финалния мач на Евро 20202", пише Александър Чеферин в писмото до д-р Валентин Великов.

Лекарят на Лудогорец получи наряд за пет мача от турнира: Дания - Финландия, Дания - Белгия и Русия - Дания от груповата фаза, осминафиналa Хърватия - Испания и четвъртфиналa Белгия - Италия.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК