Примката около арестувания кмет на карловско село се затяга

Темида

Примката около арестувания кмет на карловско село се затяга

35114
на 22.06.2024
Примката около арестувания кмет на карловско село се затяга
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи Районният съд в Карлово на кмета на Войнягово Тодор Танковски. Танковски е кмет на Войнягово за трети пореден мандат.

препоръчано

Обжалването на мярката е насрочено за четвъртък, в Окръжен съд Пловдив, информира "Пловидв24“.

Кметът на пловдивското село беше задържан заради незаконно демонтиране на камината от пенсионерския клуб, която след това продал и проиграл на комар. 

Преди 6 години Танковски пък беше арестуван на паркинг в Карлово заради подкуп от 150 лева. Той ги поискал от човек, разследван за незаконен добив на инертни материали от коритото на река Стряма в землището на Войнягово.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК