Принципът на Доган и кохортата му: Няма милиони за купуване на гласове, няма избори

Акценти

Принципът на Доган и кохортата му: Няма милиони за купуване на гласове, няма избори

111493
преди 5 часа
Принципът на Доган и кохортата му: Няма милиони за купуване на гласове, няма избори
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Джейхан Ибрямов споделил пред рекетиран от него бизнесмен, че му трябват милиони за купуване на гласове. Разкритията направиха от прокуратурата по-рано, като обясниха, че за това има солидни доказателства, включително и СРС-та.

препоръчано

Е, ясно ли е вече защо схемаджиите на Ахмед Доган реват за отмяна на изборите?! Защото им секнаха каналите за рекет и нямат пари за купуване на гласове!

Принципът на Сокола и хората му е прост - няма пари, няма избори. Защото без пари, няма гласоподаватели. А без гласоподаватели Алиансът му няма да помирише парламент.

Няколко милиона лева могат да подсигурят 40-50 хиляди гласа на формацията на Доган или половината, необходими за прескачане на 4-процентовата бариера. И това само от Джейхан Ибрямов. А останалите от свитата на Сокола колко милиона са приготвили за изборна търговия?

Този път властите объркаха сметките на дерибеите. Може би повечето от тях ще се замислят преди да поискат поредния подкуп от някой бизнесмен. Защото ако продължават в същия дух, ще съберат хора за парламентарна група, ама в следствения арест.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да внимават със спечелените пари, Ракът и Лъвът рискува с изневерите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Прокуратурата ще иска постоянно задържане за Ибрямов! Аверът на Доган разказал пред свидетел, че му трябват милиони за купуване на гласове (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК