Вход
София
Времето в София 2 o C

Принцът на Дупница и племенник на Галев хвана бухалката, за да...

Принцът на Дупница и племенник на Галев хвана бухалката, за да...

на 28.11.2018
33419
1
Принцът на Дупница и племенник на Галев хвана бухалката, за да...
Автор: ПИК
28.11.2018
1
33419

Наследникът на Галеви - Томас Иванов хвана бухалката. Специалисти предричат бляскаво бъдеще на племенника на Пламен Галев, който гради шеметна кариера в бейзбола.

Експерти описват имотите на Галеви

Експерти описват имотите на Галеви

Експерти се очаква да опишат пред съда днес имотите на...

на 16.11.2018

Томас е син на автотърговеца от Дупница Кремен Иванов и Вяра Стефанова. Тя е сестра на приятелката на Пламен Галев — Юлияна Бельова, от която бившата барета има 7-годишна дъщеря, пише столичен всекидневник.

Отборът му — дупнишките „Койоти” вече прави фурор в бейзболната лига, а през април тимът спечели и първия турнир на своя стадион „Левски”, разгромявайки „НСА — Лъвове” с 15:0.

Младежът е сред най-големите таланти в групата 9 — 12 годишни спортисти и в момента неговият тим е на първо място в бейзболната ранглиста на България. Момчето, освен това е много талантливо, хвалят го негови близки.

Преди няколко години той завладява конкурсите за красота, като печели титлата в регионалната надпревара „Принц на Дупница”. След това участва и в националното състезание „Супер Гран при Принц на България”, където отнася конкуренция от 40 деца. Появява се в носия и рецитира стихотворението „Аз съм българче”, което грабва 15-членното жури.

Близки до Пламен Галев твърдят, че Томас е сред неговите любимци и той редовно се интересува от момчето. Също така получава редовна информация за успехите му и се гордее с него.

Отложиха с 4 месеца дело срещу братя Галеви

Отложиха с 4 месеца дело срещу братя Галеви

Следващото заседание по делото за отнемане на имущество,...

на 17.11.2018

Галев все така е в неизвестност, след като през 2012 година заедно с авера си Ангел Христов избягаха малко преди да влязат в затвора, за да излежат 5-годишна присъда за ръководене на рекет група.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19024
архив

На гроба на застреляна мутра издигнали паметник във формата на мобилен телефон. След ден на екрана било написано: “Абонатът е извън обхват”...

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
ПОДВИГ: Турците мъчили много свети Христо, но той не предал българската вяра
x