Принцът на Йордания обяви официално кандидатурата си за президент на ФИФА

СВЕТЪТ ДНЕС

Принцът на Йордания обяви официално кандидатурата си за президент на ФИФА

3899
на 10.09.2015
Принцът на Йордания обяви официално кандидатурата си за президент на ФИФА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Принцът на Йордания Али бин ал-Хюсейн официално обяви кандидатурата си за президент на ФИФА.

Принцът, който загуби през май от Сеп Блатер със 130 на 73 гласа, обяви решението си в Йордания. Той ще се бори за поста с настоящия глава на УЕФА Мишел Платини, Зико и Чон Монджун. Изборите ще се проведат на 26 януари 2016 година в Цюрих. Хюсейн заяви, че Мишел Платини ще бъде „старата ФИФА”, след като е протеже на Сеп Блатер. „Десет месеца бях единственият човек, който се осмели да застане срещу Сеп Блатер за поста му във ФИФА. Кандидатирам се, защото вярвам, че ФИФА има нужда от промяна и имам куража да се боря затова”, каза Ал-Хюсейн. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК